Debutantenprijs

De Debutantenprijs van het Tijdschrift voor Seksuologie heeft als doel jonge onderzoekers en studenten te stimuleren een wetenschappelijk seksuologisch artikel te publiceren.  De prijs zal worden uitgereikt aan de eerste auteur van het beste artikel qua wetenschappelijk niveau, originaliteit en klinische of maatschappelijke relevantie. Dit artikel is verschenen in de rubrieken Onderzoek, Literatuurstudie of Klinische les van het Tijdschrift voor Seksuologie.

Personen die in aanmerking kunnen komen zijn bachelor- en masterstudenten, studenten aan een postacademische opleiding (o.a. de opleiding seksuologie), en aio’s of junioronderzoekers met maximaal 3 jaar onderzoekservaring. Aanvullende eisen zijn dat kandidaten nog geen andere seksuologisch publicatie als eerste auteur en maximaal één niet-seksuologische publicatie als eerste auteur hebben geschreven.

De prijs wordt eens per twee jaar toegekend, mits de financiële situatie van het Tijdschrift dit toestaat, en bestaat uit een geldbedrag van 1000 euro en een oorkonde.

We nodigen u van harte uit een artikel in te zenden aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..