Abonnement

Abonnement

Gedrukte versie
De abonnementsprijs (vier nummers) in gedrukte versie bedraagt € 45,- per jaar; voor instellingen € 65,-. 
Als u gedurende het jaar een nieuw abonnement neemt, ontvangt u ook de eerder verschenen nummers van die jaargang. 

Online abonnement
De online abonnementsprijs (vier nummers) bedraagt € 25,- per jaar.

Losse nummers kosten € 12,50.

Leden van de Nederlandse Wetenschappelijke Vereniging voor Seksuologie (NVVS) en de Vlaamse Vereniging voor Seksuologie (VVS) zijn via hun lidmaatschap geabonneerd.

  • Klik hier als u een abonnement wilt nemen op het Tijdschrift voor Seksuologie.

Attenderingsservice

Zowel voor abonnees als voor anderen is het mogelijk om gratis per e-mail geattendeerd te worden op nieuwe edities van het Tijdschrift voor Seksuologie.

  • Abonnees zijn automatisch aangemeld voor de attenderingsservice. Wilt u zich afmelden? Log dan in en klik de optie attenderingsservice uit in uw profiel.
  • Bent u geen abonnee maar wilt u wel graag gratis per e-mail geattendeerd worden? Stuur dan een e-mail met uw naam en e-mailadres waarop u de berichten wilt ontvangen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kennismakingsaanbod

Voor nieuwe lezers die met het tijdschrift willen kennismaken geldt eenmalig een aanbod van twee nummers voor € 15,-. Daarna is er geen verplichting om een abonnement af te nemen. 

  • Stuur een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met uw naam en adresgegevens om het kennismakingsaanbod af te nemen. U ontvangt daarna een factuur in pdf per e-mail. Na ontvangst van de betaling krijgt u twee nummers per post toegestuurd. 

Opzeggen van abonnement

Abonnementen zonder lidmaatschap dienen schriftelijk te worden opgezegd vóór 1 december van het lopende kalenderjaar.

  • Gelieve hiervoor een e-mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Privacyverklaring

Klik hier voor de privacyverklaring van het Tijdschrift voor Seksuologie.