Procedure

Manuscripten worden ingediend via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U heeft in eerste instantie contact met mevr. Andrea Grauvogl, redactie-assistent. Voor vragen gedurende het gehele proces tot en met publicatie kunt u zich tot haar wenden.

Het manuscript zal vervolgens aan twee door de hoofdredacteur aangewezen referenten, anoniem worden aangeboden, dus zonder vermelding van auteursnaam, beroepsdiscipline of werkplek. Hun commentaren zullen integraal aan u worden aangeboden, de referenten blijven anoniem. De hoofdredacteur zal beargumenteerd de status van het manuscript kenbaar maken: afgewezen, bewerking noodzakelijk, herbeoordeling noodzakelijk, geaccepteerd.

Bij publicatie zal van elk artikel een pdf-bestand aan de auteurs ter beschikking worden gesteld na het verschijnen van het betreffende nummer in druk of online only (voor abonnees) op de website. Tot één jaar na publicatie berust het publicatierecht in papieren of elektronische vorm bij de Stichting Tijdschrift voor Seksuologie. Na één jaar zal de publicatie openbaar zijn op de website van het Tijdschrift voor Seksuologie en heeft ook de auteur recht op openbare publicatie.

Login Referenten

Hier dient u in te loggen als referent. Voor uw TVS account klikt u op de "Mijn TVS" button bovenin.

Auteurs en Referenten